Modernt kök med original finish Mesa av Schiffini

Modernt kök med original finish Mesa av Schiffini

Om du letar efter ett funktionellt och modernt kök kan årets modell från Schiffini vara en cool lösning för dig. Tack vare många års erfarenhet av köksproduktion, ständig forskning och tillämpning av nya material och högteknologi, kunde detta företag presentera köket som kunde imponera på dig – Mesa. Detta kök kombinerar perfekt en estetisk design och maximal komfort. Den är designad för både bekväm matlagning och bekväm mat. Den praktiska köksön erbjuder tillräckligt med utrymme för båda aktiviteterna. Dessutom ser köket ganska originellt ut tack vare intressanta skulpturala dörrar och ytfinish på öarna. Den blanka arbetsytan ger den en raffinerad och stilren touch och kan överraskande nog kombineras med ett rent vitt tvättställ och en stor huva. Detaljerade tekniska funktioner för detta moderna kök finns på Schiffinis webbplats.

Modernt kök med original finish - Mesa by Schiffini - DigsDi
Modernt kök med original finish - Mesa by Schiffini - DigsDi
Funktionellt och modernt kök från Schiffini - InteriorZi
Funktionellt och modernt kök från Schiffini - InteriorZi
Funktionellt och modernt kök från Schiffini - InteriorZi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*