Modern och mångsidig X2 bokhylla från massiv ek

Modern och mångsidig X2 bokhylla från massiv ek

X2 är en intelligent bokhylla som anpassar sig efter olika behov och utrymmen. Den designades av Laurindo Marta för WEWOOD och är en mångsidig bokhylla gjord av 100 % massiv ek med en hög grad av anpassning så fort den består av två block av samma storlek som tillåter fri sammansättning. Varje block är kvadratiskt till formen och består av 48 träribbor som arbetar genom mässingsskruvarna som gör att blocken kan röra sig och ger strukturell stabilitet. X2 har designats för att anpassa sig till olika behov och utrymmen. Det är en smart bokhylla som gör att du när som helst kan öka bredden och höjden och skapa nya moduler och fack för förvaring av böcker och andra prydnadsföremål.

Modern och mångsidig X2 bokhylla från massiv ek - DigsDi
Modern och mångsidig X2 bokhylla från massiv ek - DigsDi
Modern och mångsidig X2 bokhylla från massiv ek - DigsDi
Modern och mångsidig X2 bokhylla från massiv ek - DigsDi
samtida bokhyllor Arkiv - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*