Husdjursvänligt modernt hem

Husdjursvänligt modernt hem

Idag är det ett modernt och öppet hem, men för inte så länge sedan var det ett gammalt och eftersatt hus. Det har renoverats och rekonstruerats av TSEH Architectural Group.

Det är ett mysigt och ljust hem för sina ägare och deras hundar. Arkitekterna var noga med att ta hänsyn till sina kunders benägenhet för enkel stil och praktisk inredning. Arkitekterna tog bort väggarna och vinden och skapade en dubbelhöjd bostadsyta som tillsammans med matplats och kök bildar en öppen planlösning.

Det största området är det sociala rummet. Matbordet står i mitten, med köket på ena sidan och vardagsrummet på den andra. Vardagsrummet är möblerat med en skön grå soffa som vetter mot en stor tv med ved. Eldstaden står i hörnet.

Matsalen är enkel och har detta bord för sex personer med en skiva i vanlig trä som avslöjar materialets vackra ådring. Den kompletteras av chica och klassiska stolar i två olika färger: ljusblå och senapsgul.

Sovrummet är stort och öppet och har precis som vardagsrummet polerade betonggolv. Sängen är stor och rejäl, men ser otroligt mysig och bekväm ut.

Arkitekterna såg till att huset är ett bra hem även för hundarna. Det är därför de lagt till den här grillbotten i badrummet så att de kan tvätta tassarna utan att göra oreda.

NY!  Djurvänligt / modernt hem med Koi-damm och uteplats UPPDATERAD 2020.
Boka Cedar av AvantStay |  Modernt hem med pingis, fotboll, hett.
Sofistikerad och lekfull logotypdesign för ett husdjursvänligt modernt hem.
Modernt hundvänligt hem med massor av uppdateringar, färdig källare.
Hus / lägenhet / Annat modernt hem i historiska Strawberry Hill .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*