Lägenhet Blue Touches

Lägenhet Blue Touches

Denna luftiga lägenhet är designad för en familj på tre. Syftet var att ta hänsyn till ägarnas karaktär och personlighet så mycket som möjligt. Interiören är vacker, enkel och blandar skandinaviska, minimalistiska stilar på ett mycket harmoniskt sätt med provensalska accenter.

Väggarna är helt vita, gjorda av konsttegel någonstans, golven är vittrade och vitkalkade för att bevara den skandinaviska känslan. Vardagsrummet badar i naturligt ljus på grund av de stora fönstren. I sådana dämpade och fridfulla färger ser de mörka fanermöblerna i vardagsrummet vackra och ganska uttrycksfulla ut. Och en djärv blå klädd stol står i centrum!

Köket är mycket litet, men dess funktionalitet har utökats med hjälp av en kreativ lösning – en förlängning av bänkskivan som blir ett matbord med ömtåliga ben intill den stoppade fönsterbrädan. Den vita dekoren accentueras med hjälp av ljusa träytor.

Det stora sovrummet är ett lugnande och lugnande rum där trä råder. Väggen bakom sängen är klädd med varmt, ganska mörkt trä, sängborden är klädda med ljust trä och fönsterbågarna är superlätta. Sänggaveln och färgerna matchas i varma kakaotoner, och gardinerna är mörkbruna för att lugna utrymmet.

Jag beundrar huvudbadrummet som är inrett med ljust naturligt trä vilket är en superhet trend just nu. Det finns ett stort fönster som fyller rummet med naturligt ljus och gardiner för ägarna för avskildhet. Gardiner, en lampa och textilier är svarta här, men ser lyxiga ut i bakgrunden gjorda av lugnt naturligt trä.

Hemmakontorshörnan är också ljus eftersom den är placerad vid fönstret. Det framhävs av en mörk träbokhylla och en djärv fyrkantig matta och turkosa gardiner – en sådan djärv och inspirerande arbetsatmosfär!

En liten gästtoalett fungerar också som tvättstuga. Mörk panel på väggarna döljer här ett rum, bakom vilket det finns tvättmaskin och torktumlare – ett så smart knep för att frigöra utrymme!

Modern interiör med blå inslag och varma skogar - DigsDi
Inslag av djupblått i skandinaviskt hem 〛 ◾ Фото ◾Идеи◾ Дизай
Svensk lägenhet med utsikt över floden och inslag av blått - DigsDi
Vitt, svart och gult med inslag av marinblått |  Lägenhet .
Svartvit lägenhet med en touch av glamour - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*