Modern köksdesign med antika dekorelement

Modern köksdesign med antika dekorelement

Alla vill ha ett kök med moderna apparater och utrustning. Det finns många saker som gör sådana kökssysslor lättare, som att laga mat, diska, förvara mat och allt annat som disk. För att göra alla dessa saker behöver du moderna köksenheter, en bra diskbänk, blandare, högteknologisk ugn och ett kylskåp av god kvalitet. Men vad händer om du vill att ditt kök ska se bekvämt och unikt ut? Du kan lägga till antika dekorelement och möbler. Du kommer att bli förvånad över effekten. Du kan hitta en sådan köksdesign av Katrine Martensen-Larsen på bilder.

{Katrine Martensen-Larsen | Foto: Stuart McIntyre}

Modern köksdesign med antika dekorelement |  Modern K… |  Flic
Modern köksdesign med antika dekorelement |  Modernt kök.
Försköna din moderna köksdesign med ett antikt dekorelement.
Modernt kök med unik kombination av gammal utrustning.
Modern inredning med vintagemöbler och inredning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*