Köksdesigninspiration i traditionell kuststil

Köksdesigninspiration i traditionell kuststil

Vita kök med färgglada accenter kan vara väldigt glada och lyfta humöret varje morgon när du kommer över på en kopp kaffe. Detta kök från South Carolina är en ny version av traditionell kuststil. Här finns många historiska detaljer – ett högt not- och nottak och ett rikt trägolv. Även om utrymmet inte är stort, ger en stor marmorö gott om arbetsutrymme och bekväma sittplatser i mitten av köket. Kökets backsplash visar också elegant gränsen mellan tradition och modernitet. Tunna glasplattor i klassiskt tunnelbanemönster har en nästan eterisk effekt. De rostfria vitvarorna sätter moderna accenter, medan vita ugnsluckor och spisknoppar mjukar upp utseendet. När dagsljuset bleknar lyser infällda taklampor och två stora ö-pendlar upp köket. Vackert, eller hur?

Köksdesigninspiration i traditionell kuststil - DigsDi
Köksdesigninspiration i traditionell kuststil |キッチン .
Någonting måste ge inspiration till köksdesign! - Hej älskling
En havsinspirerad köksförnyelse | Design av stuga kök.
Coastal Paint Färgscheman inspirerade från stranden | Kust .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*