Flytande hyllor idéer

Flytande hyllor idéer

Flytande hyllor är de med dolda fästen, och de ser väldigt coola och eleganta ut. Sådana hyllor passar lätt till många typer av inredning och många teman och stilar. Flytande hyllor används ofta i många inomhusutrymmen nuförtiden och passar in i alla rum. Så låt oss ta en titt på var och hur du kan använda dem.

Varje kök kommer att se fantastiskt ut med flytande hyllor: traditionellt, rustikt, art deco, modernt, minimalistiskt eller något annat. Använd trä som material för dem: återvunnen, naturlig MDF spelar ingen roll, och stenhyllor som denna för att förvara fat och koppar, organisera en drinkstation eller visa coola tillbehör. Prova flytande hyllor med råa kanter för köket, de kommer att göra ett coolt naturligt uttryck.

Flytande hyllor är väldigt populära i badrum eftersom de ser lätta ut och badrummen ofta är små. Därför är sådana föremål ett måste. Du kan göra några flytande hyllor själv och ge dem det utseende du vill ha: färgade mörka eller ljusa, målade vita eller grå, tjocka eller tunna beroende på stilen på ditt badrum. De kan användas för både förvaring och visning. Här är allt upp till dig och ditt badrumsutseende.

Flytande hyllor används ofta i bostadsutrymmen och passar perfekt i alla rum. Du kan göra ett djärvt uttalande genom att vagga mörka, tjocka, flytande hyllor mot en vit vägg eller ljusa trähyllor mot en mörk vägg för en iögonfallande look. Du kan lyfta fram ett modernt rum med tunna vita flytande hyllor, eller få mysighet med trästruktur från flytande hyllor till vilket annat designat utrymme som helst.

Har du ett hemmakontor eller en hemmakontorshörna? Rock flytande hyllor där för en cool modern bild! En chic och trendig idé är att rocka flytande hyllor som ser ut precis som ditt skrivbord. Ditt hemmakontor ser elegant och snyggt ut. Det fungerar för alla hemmakontor, från ett modernt till ett rustikt eller industriellt, och du kan göra det själv också. Bli inspirerad!

Bästa DIY flytande hyllidéer för 2020 - Crazy Lau
10 olika sätt att styla flytande hyllor |  Dekor, Flytande.
31 flytande hyllor för ditt hem |  ComfyDwelling.c
19 flytande hyllor idéer för ett vackert hem |  Hemmakontor .
21 Flytande hyllor Inredningsidéer - Decoholic |  Litet badrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*