Modernt hus vid vattnet

Modernt hus vid vattnet

Den största utmaningen med att bygga huset var att upprätthålla integriteten eftersom det finns fantastisk utsikt och massor av besökare. Arkitekterna svarade på utmaningen genom att designa unika strukturer för denna moderna bostad i Kapstaden, Sydafrika.

Huset är byggt av Malan Vorster Architecture Interior Design. Den erbjuder 789 kvadratmeter boyta och den slutna fasaden samt de höga mellanväggarna säkerställer en privat och bekväm interiör som är dold för förbipasserande.

De interna volymerna har inte högt i tak och är relativt små. De är uppbyggda på tre nivåer och i tre huvudblock, var och en med olika funktioner. Den första våningen har utsikt över gatan mot havet och har cederträ fönsterluckor för avskildhet utan att helt blockera ljus och utsikt. Gabionväggar ramar in garaget och ökar boytan. Samtidigt gömmer de försörjningsområdena. Arkitekterna såg till att exponeringen mot norr maximerades och solvärmevinsten minimerades genom att använda nedfällbara skärmar ovanför de glasade fasaderna.

Exponerade betongtak kombineras med polerade golv i sociala ytor och ekgolv i sovrummen. Inredningen är välbalanserad utan att vara djärv eller ovanlig. Enkelheten i de använda materialen gör att utsikten kan förbättras och bli en del av inredningen.

Ett nytt modernt hem vid vattnet anländer till Mia
$10,9 miljoner modernt hem vid vattnet i Golden Beach, FL |  Hem .
Modernt hus vid vattnet med säkerställd integritet - DigsDi
5 hem vid vattnet som kommer att blåsa upp dig Aw
€11,9 miljoner modernt hem vid vattnet i Spanien |  Hem i Ri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*