Dramatisk och raffinerad svart historisk lägenhet i Paris

Interiören i denna duplexlägenhet i Paris historiska centrum designades av den ukrainska designern Iryna Dzhemesiuk i samarbete med Vitaly Yurov. Den ligger i en historisk byggnad och har behållit sin unika karaktär samtidigt som den tillför en modern och elegant touch. Dramatiska visuella effekter skapas som erbjuder en upplevelse som är nära att bo i rummen på ett slott. Med fin marmor, svart glans, mörkt glas och patinerad mässing i kombination med en magnifik ekparkett skapade projektutvecklarna eleganta och bekväma vardagsrum. Interiörerna visar moderna möbler och belysningsarmaturer från olika designmärken. Varje element har tagit sin plats i det övergripande schemat, vilket har resulterat i en harmonisk och funktionell miljö.

Dramatisk och raffinerad svart historisk lägenhet i Paris - DigsDi
Dramatisk och raffinerad svart historisk lägenhet i Paris |  Lyx .
Dramatisk och raffinerad svart historisk lägenhet i Paris - DigsDi
Dramatisk och raffinerad svart historisk lägenhet i Paris - DigsDi
Dramatisk och raffinerad svart historisk lägenhet i Paris - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*