Bookbinder Sovrumsmöbler Collection av Florian Hauswirth

Bookbinder Sovrumsmöbler Collection av Florian Hauswirth

Den schweiziska designern Florian Hauswirth har designat en samling sovrumsmöbler, inklusive en askhylla med komponenter från en bokbindare. Bokhyllan i tre våningar har två stegliknande sidoramar i ek och fyra hyllor förbundna med träkomponenter som hakar fast under sidostagen. Hyllan kan omslutas genom att lägga till färgade paneler i ändarna eller flikar med flikar av kartong täckta med textil av en bokbindare på framsidan. Radius Edge Bed har en enkel böjd anslutning på benen. Sänglådan är gjord av samma material som panelerna till hyllan. Själva idén är väldigt originell, enkel och väldigt korrekt.

Bookbinder Sovrumsmöbler Collection av Florian Hauswirth.
Bokbindare Hylla och sovrumsmöbler av Florian Hauswirth |  desi
Bookbinder Sovrumsmöbler Collection av Florian Hauswirth.
Bokbindare Hylla och sovrumsmöbler av Florian Hauswirth (Dezee
Bokbindare Hylla och sovrumsmöbler av Florian Hauswirth |  desi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*