Lägenhet Med Fokus På Barnen

SVOYA studio ombads designa en lägenhet för en familj i Dnipro, Ukraina, som aldrig glömde barnen eller stilen. På 135 kvadratmeter bestämde de sig för att minska den huvudsakliga bostadsytan för att göra mer plats för barnområdet. Detta ledde till ett stort gemensamt område för de två döttrarna, där var och en hade sin sovplats, samtidigt som de delade studie- och lekrum. Detta förhindrar i huvudsak att resten av levitationslägenheten blir belamrad med leksaker och barnföremål. Även med en neddragning ser det huvudsakliga vardagsrummet ljust och öppet ut, men förblir rent och modernt.

I huvudrummet finns vardagsrum, kök och liten matplats med vita ytor, marmorerad sten, ljust trä och neutrala textilier. Möblerna är perfekt kurerade och håller dem fräscha och mysiga utan att kännas små.

Grafit har introducerats i sovrummet för att skapa en mer dramatisk men ändå lugnande känsla. Jag älskar plattformssängen med lampor under, ett geometriskt konstverk ovanför sängen och svävande sängbord – varje detalj här är genomtänkt och gör utrymmet funktionellt.

Flickorna har var sin kompakta sovdel med skjutdörrar som ger en touch av integritet. Det finns ett större rum precis framför sovdelen där de umgås tillsammans för att leka eller göra sina läxor.

Modern lägenhet med fokus på barnen - DigsDi
Att sätta ihop det perfekta barnrummet |  OhMyApartment .
Modern lägenhet med fokus på barnen - DigsDi
Barnvänlig hemmakeover Vacker och praktiskt taget barnproffs
Charlie's Outdoor Play Area + A Shop The Look - Emily Henderson.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*