Industriell möbellinje av stål och betong från Hard Goods

Industriell möbellinje av stål och betong från Hard Goods

Betongbitar är extremt populära idag eftersom de är hållbara, ser minimalistiska ut, passar till många interiörer och ger en industriell touch. Förresten, det finns många DIY-tutorials om hur man gör den eller den specifika biten. Hard Goods har en ganska unik linje av möbler och tillbehör som mestadels är gjorda av stål och betong. Jag tycker att företagsnamnet talar för sig självt – hårdvara – varor gjorda av hårda material. Stolar, solstolar, soffbord och bänkar är ibland så tunna att jag måste beundra! Denna möbel är avsedd för moderna utrymmen, för dem som inte tvekar att använda ganska hårda bitar i inredningen.

Industriell möbellinje av stål och betong av hårda varor.
Industriell möbellinje av stål och betong av hårda varor.
Industriell möbellinje av stål och betong av hårda varor.
Industriell möbellinje av stål och betong av hårda varor.
Industriell möbellinje av stål och betong av hårda varor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*