Chic modern lägenhet

Chic modern lägenhet

Denna lägenhet i Tel Aviv i en Bauhaus-byggnad från 1930-talet renoverades av en hel grupp arkitekter: Amir Navon, Chen Navon, Lital Ophir och Ilana Bronfen. Lägenheten på 97 m² ligger i hjärtat av staden och erbjuder en underbar utsikt över staden, som du kan beskåda från en stor balkong.

Vid tidigare renoveringar kändes lägenheten mörk och stängd utan riktig stil. Denna har ersatts med en övervägande vit, grå och svart färgpalett kombinerad med ögonblick av blått, grönt och koppar. De öppnade lägenheten och skapade ett stort allrum som löper parallellt med balkongen. Med fyra åtkomstpunkter till uteområdet översvämmar dagsljuset nu interiören.

Det var viktigt för formgivarna att behålla de klassiska detaljerna från byggnadens förflutna samtidigt som de skapade ett modernt utseende. Med noggrant utvalda material som Carrara-marmor, säkerhetstrådsglas, stål- och fiskbensgolv understryker de den klassiska charmen.

En stor grön kub designades för köket för att ge förvaringsutrymme och den placerades som en fristående enhet för att ge utrymmet en känsla av öppenhet. Kökets tvåvägsö är i centrum, liksom matbordet och vardagsrumssoffan, vilket skapar gångvägar mellan dem som leder till balkongen eller sovrummen. Det delade barnrummet rymmer två barn med en inbyggd säng.

Chic och modern lägenhetsinredning i Chicago |  Modern lägenhet.
Chic modern lägenhet till en modedesigner - DigsDi
Modern Chic in So
Chic modern lägenhet hos Liney Sims » Sims 4 Uppdat
Boka Sublime Chic & Modern Apartment - Paris 5e i Paris |  Hotels.c

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*