Nkba Award Stora kök

Terri Ruth Hosken arbetar i BEYOND THE BOX – KÜCHENDESIGN, Anchorage, AK. Köket är designat för restaurangägare som vet vad som fungerar i köket. Men de ville inte bara ha funktionalitet, utan också en kreativ och inspirerande plats. Bilden är från Frank Flavin.

Designmetoden fokuserade på en komposition som erbjöd mångsidighet och innovativa förvaringsidéer. Ett antal komponenter har framgångsrikt integrerats bakom den lugna fasaden, med vilka kökets layout kan anpassas till alla utrymmeskrav. Ön spelar en nyckelroll eftersom den tillåter att huvudfunktionerna samlas i ett område utformat för att säkerställa rörelsefrihet. En mobil servicevagn roterar fritt för att avslöja små enheter under disken, eller så kan den tas bort för att servera någon annanstans, samtidigt som den ger extra utrymme för diskknäna.

En dörrhiss av rostfritt stål döljer mikrovågsugnen bredvid ångugnen och lådan under och kopplar ihop den intilliggande ugnen och kaffesystemet. I motsats till det reflekterande stålblocket visar klar lönn med en spricka ögat för enheten. Det dolda skafferiet interagerar med de omgivande skåpen för non-stop efterlevnad.

Detta kök designades av Peter Vanderhyden som arbetar på IMAGES KITCHEN & BATH DESIGN INC, Stoney Creek, ON. Den har designats om för att rymma stora sammankomster medan en familj på fyra och deras husdjur kan njuta av familjemiddagar och snabba frukostar. Bilden är från Roy Timm.

En fullständig rensning av kök, tvättstuga och förråd var nödvändig så att huset fick uppdateras och planeras för att möjliggöra ett sömlöst flöde till de intilliggande rummen och en aktivt använd uteservering och poolområde i direkt anslutning till köket. Planer och detaljer har utformats noggrant. Samlingsutrymmet runt en inbyggd bankettsits som har utsikt över däcket utanför, öppen spis i sten och tv gör att de som sitter kan interagera med kocken. En upphöjd frukostbar bredvid den nya altandörren möjliggör en snabb måltid på morgonen och är en utmärkt mötesplats.

Matlagning, rengöring och tillagning av mat på professionell utrustning är inriktad i den centrala kärnan och ger enkel tillgång till skafferiet runt hörnet. Bort från den huvudsakliga kokzonen finns en kaffe- och förfriskningsplats där gäster och familj kan kommunicera utan att störa kocken.

Drury Design Kitchen vinner Best in Show på NKBA Chicago Midwest.
NKBA 2008 Award - Stora kök - DigsDi
Drury Design Kitchen vinner Best in Show på NKBA Chicago Midwest.
Drury Design vinner två 2013 National Kitchen and Bath Association.
Kitchens.com - Inspiration - 2011 NKBA Award Winners - A Large .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*