Litet och elegant pulverrumsdesign

Stephanie Marsh Fillbrant från Marsh & Clark Design Studio designade denna lilla och eleganta gästtoalett. Trots storleken blir det ett luftigt och konstfullt utrymme fullt av exceptionellt hantverk. Rummets klassiska sammansättning är förankrad av en utsökt marmor- och kalkstensmosaik som vecklar ut de subtilt reflekterande, ljusblå venetianska gipsväggarna. Denna helt och hållet moderna tolkning av en gammal konstform betonas av en fribärande fåfänga som subtilt antyder de förstörda formerna av antik grekisk post- och överliggarearkitektur. Det finns också ett annat lokalt hantverksverk i rummet – ett fantastiskt porträttfönster. Den kombinerar klassiska tekniker för tillverkning av målat glas med en modern design. Eftermiddagens solljus gör detta puderrum oförglömligt.

ps Det finns ytterligare ett verk från studion värt att nämna – vacker rumsdesign för trillingar.

25 underbara puderrum som kan förvåna vem som helst |  DigsDigs .
6 sätt att ge nytt liv till gamla innertak |  Pulver rum liten.
Hur man når dessa badrumsidéer bättre än någon annan.
Elegant Powder Room |  Pulverrumsinredning, Pulverrumsdesign.
35 bästa små badrumsidéer - Tiny Bathroom Desig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*