Käktappa ökenhus

Det här huset ser ut som ett organiskt föremål i öknen och dess exteriör är verkligen unik – vem kunde tro att det var ett hem? Denna fantastiska dyning mitt i den steniga terrängen i Joshua Tree, Kalifornien, designades av Kendrick Bangs Kellogg och den böjda interiören skapades av designern John Vugrin.

Huset är i form av ett organiskt föremål som består av en samling skulpturella pelare. Det finns ett tvetydigt förhållande mellan det byggda utrymmet och det extrema landskapet när hemmet navigerar bland de utskjutande klippformationerna. Vid vissa ögonblick tränger dessa naturliga element in i interiören och blir ett skulpturellt element i det luftkonditionerade utrymmet. Tvetydigheten i strukturen ökas genom att de grupperade pelarna överlappar varandra. På grund av denna teknik med överlappande element är öppningarna i byggnaden inte så tydligt definierade. Medan dessa glidmoment är förseglade med infällda glasrutor betyder det att huset förblir öppet för väder och vind.

Interiörerna är inspirerade av landskapet och understryker husets arkitektur så mycket som möjligt. Det finns mycket trä, sten, glas och metall och alla mönster skapades på rätt sätt för detta hem. Hur gillar du ett skorpioninspirerat matbord eller öppen spis som integreras i hemmets arkitektoniska detalj? Mitt favoritrum är det stora sovrummet som bevarar integriteten samtidigt som det erbjuder utsikt över öknen. Utanför finns en terrass med matplats och ett vattenfall. Landskapsarkitektur är traditionell för dessa platser: stenar och kaktusar.

Käftfällande skulpturellt ökenhus i Joshua Tree - DigsDi
Foto 5 av 30 i 30 häpnadsväckande hem i bergsväster från A .
Fängslande $7 miljoner ökenhem som tillhörde Gucci-familjen: Se .
Käftfällande skulpturellt ökenhus i Joshua Tree - DigsDi
Haute Modern Pad erbjuder Ultimate Desert Escape för 1,25 miljoner USD |  Hem .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*