Funktionellt och stilrent 11 fot bred radhus

Funktionellt och stilrent 11 fot bred radhus

Litet hus. Storstad. Detta är ett renoveringsprojekt av Architecture Office för en ung familj med två barn. Detta är ett radhus bara 11 fot brett, men mycket välkomnande och funktionellt. Låt oss se hur designers lyckades renovera den för att göra den bekväm.

Huset är 1 000 kvadratfot och inkluderar nu en sovrumssvit på översta våningen och ett urbant smutsrum i den nygrävda källaren. Varje vägg, fönster och dörr har noggrant placerats för att maximera layouten på varje våning.

Den nya källaren blev entré, förråd, tvättstuga och mekanisk yta. Den första våningen är en vardagsrumsdel med öppen planlösning där vardagsrum, matsal, kök och bibliotek öppnar sig fram och bak. Den andra våningen har två sovrum för barnen med ett badrum; På översta våningen finns master bedroom med badrum, balkong och terrass.

Designteamet valde ödmjuka material som obehandlat stål och valnöt i karaktärskvalitet över hela linjen och kombinerade dem med rena, raffinerade material som finslipad Carrara-marmor och matt keramiska sexkantiga plattor. Inredningen är skandinavisk och ganska mysig, mycket vitt utökar optiskt rummen och fyller rummen med ljus och luft.

Minimalistisk och industriell Moody Grey Apartment - DigsDi
Skandinavisk hemdesign Arkiv - DigsDi
Barnvänlig harmonisk men enkel husdesign - DigsDi
Radhus i träram som bara är 20 fot brett - DigsDi
Andrew Maynard utökar 15 fot bred soldrivet Moor House i .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*