Pet Modular Soffa Pet Home Integrerat

Pet Modular Soffa Pet Home Integrerat

Idag behandlas husdjur inte längre som de brukade bli. Ett husdjur anses nu vara en av familjemedlemmarna, så inte mindre uppmärksamhet ägnas åt det och allt görs för dess komfort. Om du inte vill ha separata möbler till ditt husdjur, här är en cool bit att köpa. Detta är en modulär soffa som heter PET av Zero First Design gjord av teak. Detta är en perfekt plats att dela med ditt husdjur – oavsett om det är en katt eller en hund; Du kan skapa olika moduler: lägg husdjuret på ena sidan eller exakt i mitten. Detta är en perfekt pjäs för alla som är intresserade av heminredning men ändå vill att husdjuret ska vara så nära som möjligt.

PET-modulsoffa med ett husdjurshus integrerat - DigsDi
Inomhus- och utomhussoffa inkluderar en kapsel för din valp |  6 kvm
Unika husdjursprodukter |  Unika hundleksaker och hundbåge
PET modulär enhet integrerad i människan |  HemMydesi
moderna husdjurshem Arkiv - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*