Original runt fyrkantigt skåp för att visa dina saker

Original runt fyrkantigt skåp för att visa dina saker

Detta skåp är perfekt för att visa upp allt du vill ha – från ett dekorativt föremål till ett akvarium! Round Square Cabinet av Studio Thier & VanDaalen är en monter inspirerad av såpbubblor, en glaskula som fångas i sin egen träform. Ramen är gjord av wengeträ och displaybubblan kommer från Marc Barreda. Skåpet finns i olika storlekar och låter dig inte bara förvara dina saker, utan även att visa upp dem på ett väldigt originellt sätt och visa alla detaljer. Det är ett riktigt innovativt och originellt sätt att visa saker utan att använda hyllor och den här lösningen skulle vara i vilken modern interiör som helst.

Original runt fyrkantigt skåp för att visa dina saker - DigsDi
Original runt fyrkantigt skåp för att visa dina saker - DigsDi
Original runt fyrkantigt skåp för att visa dina saker - DigsDi
Original runt fyrkantigt skåp för att visa dina saker - DigsDi
Handblåsta glasbubblor upphängda i träram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*