Skördedekorationsidéer för Thanksgiving

Vi vet alla att Thanksgiving ursprungligen firades för att tacka för vinterskörden. Så låt oss se hur du kan använda själva skörden för att dekorera ditt Thanksgiving-bord och göra det färgglatt, ljust och stämningsfullt. Först och främst, tänk på var du ska placera pumpor efter Halloween eftersom de är en inhemsk grönsak i Amerika, de är ljusa och det finns många idéer om hur man använder dem. Cape krusbär är också fantastiskt för att göra vackra kompositioner och dekorera ditt bord. Glöm inte nyponen, paradisäpplena och kastanjerna. Dessa frukter är färgglada och speglar höstens anda mycket väl. Använd de bär du vill använda till ditt firande. Den enda poängen är att göra Thanksgiving-festivalen ljus och minnesvärd.

35 skördedekorationsidéer för Thanksgiving |  DigsDigs |  Skörda .
35 skördedekorationsidéer för Thanksgiving - DigsDi
Tacksägelsedekorationer 2009 |  Höstens kyrkdekorationer.
34 pumpa dekorationer att göra för hösten |  Skördedekorationer .
35 skördedekorationsidéer för Thanksgiving - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*