Livsbyrå gjord av ett århundraden gammalt ek

Den Zagreb-baserade designern Hrvoje Vulama skapade “Life”, en original byrå gjord av flera hundra år gammal ek. Det mesta av behandlingen har reducerats till handarbete eftersom designern handgjorda alla vändningar i träet för att uppnå en jämn finish. Kopplingar i hörnen Skåpen är handskurna och “laxstjärtade” för att säkerställa styrka och hållbarhet, men också som ett uttalande som lyfter fram den traditionella mixen. Bröstet är belagt med en blandning av bivax, linfrö och tungolja. Kontrasten av pjäsen i mörkt och ljust, rakt och böjt; Som i livet är ingenting någonsin helt svart eller helt vitt – det är en fin sort!

Life' byrå gjord av ett hundra år gammalt ek - DigsDi
Life' byrå gjord av en sekelgammal ek Tr
Livets byrå gjord av en hundraårig ek.
Life' byrå gjord av ett hundra år gammalt ek - DigsDi
Amazon.com: Pirate Skulls Treasure Chest Box Polskt handgjort trä .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*