Hus med omfattande glasrutor

Hus med omfattande glasrutor

Skylab Architecture byggde detta otroligt kantiga hem i Portland, Oregon. Den fribärande delen av huset visar allvarlig dramatik och intresse. Huset känns som en supermodern trädkoja som är hem för några av de mest ikoniska designdelarna. Låt oss ta en närmare titt på det.

En av interiörens huvuddrag är den hisnande och avkopplande utsikten över skogen som är integrerad i inredningen av varje rum med stora, helglasade väggar. Vad kan vara bättre att njuta av denna utsikt? Vissa rum, som köket, är helt inglasade. Den omfattande användningen av varmt trä i hela huset gör det mycket inbjudande och chic.

Mitt favoritrum här är hemmakontoret. Den har vita hyllor som täcker hela väggen, naturliga skåp och en bordsskiva som ser ut att vara en fortsättning på dessa skåp. Men den viktigaste designfunktionen här är en unik geometrisk utskärning med ett takfönster – det är inte ditt vanliga fönster! Ett sådant rum är väldigt inspirerande, vackert och arbetet här måste vara fantastiskt!

Det stora badrummet har också en cool utsikt! Det finns ett stort duschrum med grått kakel och en cool glasad vägg med takfönster – med en sådan designidé är fördjupning i naturen lättare och ser väldigt ovanlig ut.

Vardagsrummet, matsalen och köket har öppen planlösning, men matsalen och vardagsrummet är åtskilda av en öppen spisvägg med TV. Jag älskar idén att kombinera en köksö i betong med ett frukostbord. Det är en modern och väldigt praktisk idé. Få fler bilder på detta fantastiska hus nedan!

Samtida Betonghus Med Omfattande Inglasning - DigsDi
Ladugård i tegel med modern interiör - DigsDi
Samtida ranchhus med fantastisk utsikt - DigsDi
Radhus med integrerat garage och omfattande inglasning - DigsDi
Smal prakt: Upsilon House |  Arkitektur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*