Möbeltillverkade laminat

Möbeltillverkade laminat

Vad skulle du säga om samma möbelkollektion för hela huset? Möblerna för varje rum som ser likadana ut och förbinder alla dina rum med varandra? Att göra en uppsättning möbler som ser ut att tillhöra samma familj är en ganska stor designutmaning, men designern Wiktoria Lenart lyckades skapa en sådan kollektion.

SPOT är en möbelserie som huvudsakligen består av laminat, där varje möbel även fungerar som förvaringsutrymme. Nästan alla möbler har ett A-format tvärsnitt eller en designdetalj. Detta sätter en visuell standard och gör element staplingsbara. Designen är tydlig, funktionell och framför allt modulär; Det blonda träet och dämpade färgerna hos SPOT är eleganta och lätta, vilket skapar en neutral palett som är lätt att anpassa.

I kollektionen finns en loftsäng, en enkelsäng, ett skrivbord, en garderob, ett sminkbord och mycket mer som går att mixa och matcha. Loftsängen har inbyggda lådor och skåp som snyggt kan stuvas undan medan enkelsängen har en platsbesparande låda under. Avtagbara filtpåsar är ett användbart och dekorativt tillbehör som kan hängas på skrivbordets A-ram eller på rullskåpet för att förvara särskilt flexibla föremål.

Laminat-, faner- och massivträmöbler: Vad är skillnaden
Äkta trä vs faner vs laminatmöbler |  Kontorsmöbler.c
Kina lagerstorlek träfibrer slät/melaminlaminerade möbler.
Trio av Dana Sarel från Israel är en stol, gjord av 3 laminerade .
Kina specialtillverkade hemmöbler Laminat Kök i modern stil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*