Konstnärlig köksö med matchande spiskåpa Isola Linear från Toto

ISOLA Linear är en annan vacker och stilren kökslösning från TOYO. Köksön är dekorerad med venetianska glasmosaiker från Italien eller med etsningar och ser ut som ett konstverk. Det finns 4 typer av mosaik och 5 typer av etsningar. För att lyfta fram öns vackra konfiguration valdes en fribärande form. Strukturen inkluderar en balk fäst i ena änden och fri i den andra. Köksön är inte bara konstnärlig, utan också funktionell. Den är gjord av rostfritt stål och har ett skåp för förvaring av köksredskap. Det finns även en matchande fläktkåpa. Den delar samma design med botten av ön med liknande dekorationer. {TOYO}

Konstnärlig köksö med matchande spiskåpa - ISOLA Linear från .
Konstnärlig köksö med matchande spiskåpa - ISOLA Linear från .
bwef weofi 323r från foliandersolas - iss
köksö design Arkiv - Sida 2 av 3 - DigsDi
PONE ARCHITECTURE - Bubble Arts - Hele International Art Cent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*