Coola tonårsrumsmöbler för små sovrum av Clei

Coola tonårsrumsmöbler för små sovrum av Clei

I år presenterade det italienska företaget Clei två nya möbelset – Telemaco + Cabrio och Lollilop SD från sin Young System-kollektion. Båda kollektionerna utvecklades för att göra varje ungdomsrum praktiskt, bekvämt och modernt. Möbler från dessa samlingar är mycket kompakta, men kan samtidigt tillfredsställa olika boendebehov. Det är en idealisk lösning för små sovrum eftersom nästan alla element är transformerbara. Sängen kan till exempel bli ett användbart skrivbord eller en del av garderoben. Dessa möbelset för tonåringar är perfekta för en familj med två eller fler barn. Tack vare den ljusa kombinationen av olika nyanser av rosa och lila ser de väldigt vackra och fashionabla ut. Denna färglösning kan vara bra för flickors sovrum, men inte pojkar. Om du vill ha mer information om dessa tonårsrum eller någon annan produkt som är ännu mer universell, kan du besöka och få Cleis webbplats.

Fäst på For the Ho
Coola tonårsrumsmöbler för små sovrum av Clei - DigsDi
Coola tonårsrumsmöbler för små sovrum av Clei - DigsDi
Funktionell möbel med hopfällbar säng för litet vardagsrum.
Gratis inredning och exteriördesign: Möbler för tonårsrum för .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*