Coola barnkammare inspirerade av Nalle Puh

Nalle Puh är en Disneykaraktär som alla barn och föräldrar känner till. Doimo Cityline skapade en möbellinje inspirerad av den vackra björnen som kan användas för att skapa ett coolt barnrum för bebisar. Pappor och mammor behöver inte oroa sig för hur man skapar en barnkammare som är full av kärlek till sitt barn eftersom alla älskar Winnie. Vitt och grönt är färger som används i dessa plantskolor för att skapa en känsla av liv i Hundred Acre Wood. De flesta av möblerna är gjorda av trä, så de är inte bara av hög kvalitet utan också säkra för dina barn. [ Doimo Cityline | Via: Kidsomania ]

Pin av Melissa Warta på Nursery Ideas |  Babyrumsteman, Disney.
Coola barnkammare inspirerade av Nalle Puh - DigsDi
Coola barnkammare inspirerade av Nalle Puh ~ Hem.
Nål från misty lewis på baby |  Nalle puh barnkammare, babyrum.
Nalle Puh Rumsteman |  inreda ditt barnrum med Winnie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*