Modern skandinavisk lägenhet för ett ungt par

Modern skandinavisk lägenhet för ett ungt par

Denna moderna lägenhet är designad för ett ungt par nygifta i skandinavisk stil, med mjuka och mysiga detaljer. Låt oss ta en närmare titt på rummen.

Sovrummet ligger åt det lilla hållet, men känns rymligt på grund av de ljusgrå väggarna och två fönster som endast är täckta med grå persienner. För att göra sovrummet mer ombonat och inbjudande har formgivarna fyllt sovrummet med varmt trä – en sänggavel av rått trä, en skänk av trä och golv gör rummet varmare. Det finns en säckvävslampskärm, några botaniska konstverk och enkla lampor i Skandi-stil som kompletterar sovrumsinredningen.

Köket och vardagsrummet är sammanslagna till ett, och detta öppna utrymme är modernt och fräscht, med ljusinsläpp från många fönster. Köket är helt vitt och modernt, med en grå vägg och bänkar som ekar med varandra. Backsplashen är kaklad i vit tunnelbana för att ge den en modern känsla från mitten av århundradet. Matsalen har ett matbord med råa träkanter och moderna stolar från mitten av århundradet i svarta och mintfärgade färger, och en kombination av mintfärgade hängekon med stolar.

Vardagsrummet har en grå stoppad soffa, ett rustikt och industriellt soffbord, en soligt gul läderfåtölj med fotstöd, svävande bokhyllor och en enkel vit tv. En soffa fungerar som en rumsavdelare mellan kök-matsalen och vardagsrummet. Kolla in bilderna nedan för att se det bästa sättet att inreda en liten lägenhet i Skandinas stil!

Modern skandinavisk lägenhet för ett ungt par - DigsDi
Färgglad skandinavisk lägenhet perfekt designad för en ung kupp
Skandinavisk lägenhet för ett ungt par i Gansk, Polen.
Skandinavisk lägenhet för ett ungt par i Gansk, Polen.
Romantiska sovrumsdesignidéer för unga par |  Mysigt vardagsrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*