Modern lägenhet med öppen planlösning

Modern lägenhet med öppen planlösning

Fler och fler unga ungkarlar väljer en heminredning som speglar en ung mans reträtt. Detta moderna hus är en riktigt stilig mansgrotta, luftig och översvämmad av ljus. Det är inte den här sortens nyckfulla och mörka mansgrotta som vi har vant oss vid, utan en funktionell och enkel lägenhet med öppen planlösning för en ung man.

Färgpaletten är enkel och modern: beige, grön, grå, vit och varmt trä och plywood. Inredningen är modern och stilren, bara lite industriell stil – ett par lampor och lampor. Det används mycket trä i inredningen, vilket ger inredningen värme och komfort. Mest av allt älskar jag denna voluminösa träblocksvägg, den skapar en iögonfallande look och dess delar kan användas som hyllor.

Köket är även klätt i varmt trä för att ge det ett modernt och mysigt utseende. Backsplashen är unik: det är ett fönster som släpper in ljus och låter dig njuta av storstadslivet medan du lagar mat. Dessutom är ett bakstycke i glas lätt att underhålla.

Boytan är modern och enkel, omfattande inglasning med stor balkong ger en vacker utsikt och en hörnsoffa i fräscht grönt är en bra idé för att bjuda in vänner. Ett soffbord är gjort av samma staplade trä som påminner om den svarta träväggen. Industriella taklampor är en påminnelse om att detta är ett ungkarlsrum och ger det en maskulin känsla.

Matsalen är minimalistisk och ligger precis bredvid fönstret från golv till tak för att njuta av utsikten medan du äter. Ett enkelt träbord och ett par svarta stolar är perfekta för att äta middag utan krångel.

Sovrummet är ett mysigt utrymme med ett fönster från golv till tak, och ägaren kan även använda en balkong utanför sovrummet. Det finns en cool stoppad säng, en garderob med spegel och några hyllor – vad mer behöver en ungkarl?

Quinovic Viaduct Modern Open Plan Apartment Hotel (Auckland .
Trämöbler i modern miljö |  Öppen planlösning lägenhet.
Upphöjda plattformar hjälper till att få den här lägenheten med öppen planlösning att kännas som.
Skandinavisk design: Ljus lägenhet med öppen planlösning i Stockho
Modern lägenhet med öppen planlösning Smart Kitchen Stock Foto (Redigera nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*