Färgglada Paris hem

Färgglada Paris hem

Det är svårt att tro att inredningsdesignern Didier Gomez eleganta parisiska hem en gång var en läkemedelsfabrik. 1600-talsbyggnaden ligger i stadsdelen Le Marais och har högt i tak och en privat trädgård. Dessa saker har inspirerat ägaren och han har skapat ett mästerverk – med självsäker användning av färger och en vacker konstsamling.

Två sammanhängande rum används som vardagsrum. Den första är fylld med ljusa, vita väggar reflekterar den och fungerar som en bra bakgrund för presentationen av ägarens konstsamling. Neutrala moderna möbler från mitten av seklet är dels designföremål, dels skapelser av ägaren. Små hyllor påminner om trägolven och säkerställer sval förvaring utan att bli rörigt eller för tungt.

Det andra vardagsrummet är inrett lite österut. Det finns pallar/soffbord med asiatisk design och några konstverk. Det stora konstverket gör ett djärvt uttalande, och även om det inte är österländskt, passar det utrymmet perfekt.

Matsalen är solig och färgglad med kraftiga gula dekorationer. Enkla trägolv och vita väggar skapar bakgrunden för solgula accenter: en unik pendellampa ovanför bordet, flera gula stolar med sofistikerad design och konstverk. Det som är intressant är att det finns en stor bokhylla här så jag tror att ägaren gillar att läsa medan han äter.

Få fler av de vackra utrymmena i denna lägenhet nedan!

Färgglada Paris hem med konstsamlingar - DigsDi
Celine Dion listar färgglada herrgårdar i Paris för 9,5 miljoner dollar - House & Ho
Amazon.com: SkyNature Retro väggklocka, hemkonstdekorklocka med .
Amazon.com: 1 X 18 cm färgglad Paris Souvenir Craft Eiffeltorn .
Färgglada Paris hem för en art director |  Inredning, Inredningsinteriör .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*