Påskbordsdekorationer för att göra denna familjesemester speciell

Påskbordsdekorationer för att göra denna familjesemester speciell

Om du ska servera bordet till påsk är det första du behöver komma ihåg att det nu är vår och färska blommor är bland de bästa och enklaste dekorationerna. Självklart får traditionella kaniner och ägg inte glömmas bort! Välj ljusgröna, rosa, blå och guldfärgscheman för att påminna dig om att det är den bästa tiden på året och att allt snart kommer att blomma för fullt. Eller så kan du välja något mer traditionellt som beige och rosa och lägga till några porslinskaniner till det. Ägg till dekoration och plus och såklart korgar! Ta några låga korgar och lägg tallrikarna rätt i eller gör en mittpunkt. Låt allt vara perfekt denna vackra dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*