Ljus och luftig utbyggnad till en bungalow i Kalifornien

Ljus och luftig utbyggnad till en bungalow i Kalifornien

I denna ljusa och luftiga förlängning av en bungalow i Kalifornien av BG Architecture från Melbourne, kretsar allt kring flexibelt, öppet boende och en sömlös övergång mellan inne och ute. Dessa eleganta familjekvarter är den perfekta avslappnade oasen från omvärldens liv och rörelse. Huset är fullt av naturligt ljus tack vare de stora fönstren och den öppna interiören. Färgerna är mycket levande, glada och varma – neutrala färger framhävs av terrakotta och blå accenter. De rena linjerna, de söta accenterna och den inbjudande dagbädden på fönsterbrädan – allt är bara skapat för att njuta av utsikten och för att förbättra stämningen med färgerna.

Ljus och luftig utbyggnad till en bungalow i Kalifornien - DigsDi
Ljus och luftig utbyggnad till en bungalow i Kalifornien - DigsDi
Ljus och luftig utbyggnad till en bungalow i Kalifornien - DigsDi
Denna ljusa och luftiga förlängning till en bungalow i Kalifornien av .
Ljus och luftig utbyggnad till en bungalow i Kalifornien |  Martins hus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*