Casual skandinavisk inspirerad gungstol från Gervasoni

Casual skandinavisk inspirerad gungstol från Gervasoni

Grey-kollektionen från det italienska märket Gervasoni kombinerar “gustavianska” och “skandinaviska” stilar, som tillsammans bildar en harmonisk och modern kollektion av fritidsmöbler. Här finns fåtöljer, soffor, bord, sängar och förråd av svarvat och format trä, skiffer, porslin, marmor och speglar. Men vi vill lyfta fram gungstolen som verkligen hjälper till att slappna av och som påminner om ett vintageplagg som din mormor förmodligen skulle kunna sitta i. Det finns olika ytor och kuddar. Det är ett perfekt och stilrent plagg för alla vardagsrum, lugnt, avslappnat och bekvämt. Vad kan vara trevligare än att sitta i en gungstol vid brasan en kall dag?

Casual skandinavisk-inspirerad gungstol av Gervasoni |  DigsDigs .
Casual skandinavisk-inspirerad gungstol av Gervasoni - DigsDi
Häpnadsväckande Casual skandinavisk-inspirerad gungstol av .
gervasoni gyngestol❤️ min verandadröm (med bilder) |  Sillas .
Gungande iroko trädgårdsfåtölj INOUT 709 By Gervasoni design Paola.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*