Wall Ride Rack för att visa din skateboard

Gillar du skateboard Om du gör det kommer du att älska den här idén från Zanocchi & Starke, Wall Ride, en mångsidig vägghylla som är perfekt för dem som stolt vill visa upp sin skateboard. Med Wall Ride riskerar din skateboards hjul aldrig att fläcka väggarna och formens grafik är alltid synlig. Med tre krokar och två hyllor kan du hänga upp och förvara allt som används i vardagen. Detta gör det användbart för dem som inte har en skridsko ännu! Dessutom fungerar samma spår som skridskonen trycks in i ramen som en praktisk flasköppnare. Släpp dina bekymmer, öppna en öl, ta din skridsko och njut av åkturen!

Wall Ride Rack för att visa din skateboard - DigsDi
Wall Ride Rack för att visa din skateboard - DigsDi
wall ride - väggmonterad skate rack |  designboom sh
Väggåkning - väggmonterat skridskoställ |  Skateboardställ, Skateboard .
Wall Ride Skateboard Hylla |  Skateboardställ, Skateboardhyllor .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*