Två kontrasterande badrumsdesigner i futuristisk stil

Två kontrasterande badrumsdesigner i futuristisk stil

Gemelli Design Studio är en bulgarisk studio som designade dessa två badrum för ett hus och de är väldigt kontrasterande. Den första heter H2O i geometrin och den andra heter Oasis in the Sandstorm. Ett badrum är ett mycket viktigt rum i huset, det är en plats att koppla av, reflektera och drömma på. Vatten är det viktigaste i alla badrum, och det första badrummet var inspirerat av det. Sicksackar utökar visuellt utrymmet; Plats hittades till och med för en bokhylla och några gröna växter. Det andra badrummet ser mer futuristiskt ut och gula linjer påminner om sand, medan fönstret har en vacker havsutsikt. Förvaring utförs med hjälp av nischer i båda badrummen, gömda i väggarna. Vilken kontrast!

Två kontrasterande badrumsdesigner i futuristisk stil - DigsDi
Två kontrasterande #badrumsdesign i futuristisk stil.  Glittrande .
Två kontrasterande badrumsdesigner i futuristisk stil - DigsDi
Två kontrasterande badrumsdesigner i futuristisk stil - DigsDi
Minimalistiskt drömhus: svart, vitt & fantastiskt överallt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*