Hemma I Backarna

Detta moderna hem från mitten av århundradet designades av Deborah Berke Partners. Den långa, låga siluetten av huset bredvid den böljande jorden är pittoresk. Huset är omfattande inglasat för att fylla inredningen med ljus och användningen av trä ger värme. Möblerna är moderna från mitten av seklet, mycket eleganta och tidlösa. Låt oss ta en närmare titt på några rum.

Vardagsrummet har en träpanelvägg med inbyggd öppen spis, ett svart piano, ett soffbord i akryl och en bekväm brun skinnsoffa. Det finns eleganta stolar och en bänk som skapar en väldigt chic atmosfär. Ett stort svart piano ger rummet en sofistikerad touch, och en inbyggd öppen spis ger mysighet, allt här är väl genomtänkt.

Matsalen och köket är sammankopplade till ett rum, men köket är något separerat från resten av rummet: det finns ytterligare ett tak och trä som klädde husets hörn. Hela köket är gjort i elegant vitt, och köksön är också vit, men backsplash-väggen är helt klädd i djärvt lila kakel. Matsalen är möblerad med en kreativ ljuskrona, ett svart matbord och bruna läderklädda stolar.

En liten hörna för hemmakontoret består av förvaringsskåp i trä och ett svävande vitt skrivbord och stol. Den är separerad från vardagsrummet med en partiell vägg. De andra rummen i huset visas inte, men jag är säker på att de inte är mindre fantastiska än det här.

Österrikiskt exponerat hus på en kulle |  Arkitektur, 25 vackra .
bostäder på en sluttning |  minimalistiskt samtida hus i bergssluttning.
Moderna hus från mitten av århundradet värderas allt mer för sina lätta .
Sluttande blockhusdesigner |  Bush and Beach Homes |  Hus på .
Hus på en sluttning / Gian Salis Arkitekt |  ArchDai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*