Tidlös Och Chic Flowerpot Vp4 Bordslampa

Tidlös Och Chic Flowerpot Vp4 Bordslampa

Blomkrukan designades under årtiondet av “flower power” och är en ikonisk design från 1960-talet. Denna Verner Panton-klassiker från det danska märket & Tradition designades 1968 och består av två sammankopplade lackerade aluminiumkulor – den ena dubbelt så stor som den andra. Blomkrukan är perfekt för hemmet eller kontoret och finns som bordslampa, skrivbordslampa eller som pendel i två storlekar. Flowerpot VP4 är en bordslampa med en enkel bas i krom och en färgkodad tygkabel. Dess enkla men tidlösa design gör den till ett perfekt komplement till alla rum, från det minimalistiska rummet till det moderna rummet från mitten av århundradet.

Inrednings- och hemdesignidéer: tidlöst och chic.
Tidlös Och Chic Flowerpot VP4 Bordslampa - DigsDi
Tidlös Och Chic Flowerpot VP4 Bordslampa - DigsDi
Bordslampa för skiva och ram |  Lampa, Bordslampa, Mässing la
krom blomkruka bord la

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*