Modern högkvalitativ duplex

Modern högkvalitativ duplex

Denna etagevåning i Bryssel designades av Jules Wabbes, en av de mest kända moderna formgivarna i Belgien. Själva byggnaden byggdes av arkitekten Jacques Cuisinier. Lägenheten är på 300 kvadratmeter och ligger på tredje och fjärde våningen i byggnaden.

Med sina högkvalitativa material (mässing, stål, marmor) och sina volymer upplysta av genomsläppt ljus, består huset av en hall med beklädnad av Rio rosenträ och taklampa i honeycomb, mottagningar med dubbel takhöjd och två öppna spisar, en matsal , ett fullt utrustat kök i en marmorskål med kontor och tvättstuga. På övervåningen består sovdelen av ett kontor, ett bibliotek, ett master bedroom med omklädningsrum och ett badrum med bastu samt ett andra sovrum med ett omklädningsrum och ett badrum.

De flesta av lamporna är original och blandningen av rosenträ med mässing och marmor ser väldigt sofistikerad ut. De stora fönstren i huvudområdet ger en ström av ljus som väcker dessa rum till liv. Spegelväggar i sovrummet gör att rummet ser större ut. Husets coolaste rum är ett stort vardagsrum med dubbel takhöjd, en inglasad vägg fyller rummet med ljus och ger en underbar utsikt. Djärva konstverk och mycket grönska och blommor fräschar upp inredningen och får rummet att se djärvare ut. Och vilket rum gillar du mest?

Modern duplex med högkvalitativa material - DigsDi
centrum&shoppingområde dolt modernt högkvalitativt duplex •wofi•bts .
715) Fantastisk SKI-IN SKI-OUT Duplex: Charm, hög kvalitet, modern .
Stone & Tile Shoppe - Handla det största utbudet av högkvalitativa .
715) Fantastisk SKI-IN SKI-OUT Duplex: Charm, hög kvalitet, modern .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*