Minimalistisk Bachelors Pad

Minimalistisk Bachelors Pad

Moderna ungkarlar föredrar att inreda sina hem på ett maskulint sätt. Skapandet av en mans grotta håller på att bli en het trend, och jag måste säga att sådana interiörer inte bara är praktiska och funktionella, utan också väldigt sexiga. Idag delar vi ett annat sådant hus – en lägenhet i Poznan, Polen.

Lägenheten är ett loft med en total boyta på 80 kvadratmeter, designad av Metaforma. Utrymmet definieras av en återhållsam palett av färger och material, samt enkla former och generell minimalism, trots att det är karaktärsfullt. Det användbara utrymmet maximerades och fylldes med ljus genom stora fönster. Lägenheten har utsikt över de stora gamla träden i grannskapet, vilket inspirerade designers att kombinera jordnära färger och naturmaterial.

Trappan modifierades av formgivarna och strukturerades mer linjärt. Den är nu delvis placerad längs glasfasaden och trappan är bredare. Denna nya form gjorde också att vardagsrummet blev bättre organiserat, vilket skapade mer utrymme för matbordet och stolarna. Samtidigt öppnade det visuellt upp rummet och framhävde fönstren, utsikten och ljuset som kommer in i lägenheten.

Lägenheten har också personifierats för att visa kundernas intressen. En av dem är en samlare av röda Ferraribilar och du kan se dem på vardagsrumsväggen bredvid trappan, medan den andra är en samlare av musikskivor. Dessa små detaljer berikar inredningen och får den att kännas som hemma. Samtidigt ger de en touch av färg till ett annars mestadels neutralt rum.

Minimalistisk Bachelor Pad ger elegant stil till sången
Minimalistisk Bachelor Pad ger elegant stil till singeln.
House of the Day: A Minimalist Bachelor Pad i Hong Kong - W
Jag gräver på de minimalistiska, ungkarls-vibbarna... kan du säga .
Minimalistisk Bachelor's Pad I Moody Colors - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*