Shabby Chic vitkalkade förvaringsbitar

Shabby Chic vitkalkade förvaringsbitar

Vitkalkade saker är otroligt romantiska eftersom de ger en shabby chic touch till alla rum. Vad du än tar med dig – en öppen spis, sänggavel, väggar och golv eller några möbler – skulle ditt utrymme se så charmigt ut! Låt oss ta en titt på vitkalkade förvaringsartiklar: garderober, byråer, skåp och skåp. Antika vitkalkade möbler ser väldigt eleganta och stilfulla ut och ger en speciell touch till rummet, speciellt när det är utslitet. Det är en bra idé att göra en sådan bit själv. Ta bara en gammal möbel och vittja den hur du vill. Dyk in i galleriet nedan för inspiration!

39 Shabby Chic vitkalkade förvaringsbitar - DigsDi
39 Shabby Chic vitkalkade förvaringsbitar (med bilder) |  Matsal .
39 Shabby Chic vitkalkade förvaringsbitar |  Shabby chic sovrum.
39 Shabby Chic vitkalkade förvaringsbitar |  Shabby chic badrum.
39 Shabby Chic vitkalkade förvaringsbitar |  Shabby chic boende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*