Roliga och färgglada kök med galna mönster av Aster Cucine

Roliga och färgglada kök med galna mönster av Aster Cucine

Aster Cucine och Enrico Coveri har skapat Enrico Coveri Living Kitchen Collection tillsammans. Eftersom Enrico Coveri är ett känt klädmärke har de skapat intressanta mönster i levande färger som speglar dagens mode men som ser enkla ut. Wild Flower är en optisk illusion – du ser bara de färgglada saftiga blommorna som döljer blå zebror i bakgrunden. Sten har ett mönster som fallande stenar på bäcken. Naturtemat lugnar ner sig efter en lång dag och ger dig en mysig känsla. Pop Heart är ett kök med hjärtmönster som återges i olika färger, storlekar och vinklar och förökas i det oändliga – en cool variant för ett hem i storstaden.

Roliga och färgglada kök med galna mönster av Aster Cucine.
Roliga och färgglada kök med galna mönster av Aster Cucine.
Roliga och färgglada kök med galna mönster av Aster Cucine.
Roliga och färgglada kök med galna mönster av Aster Cucine.
toppmodernt kök Arkiv - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*