Roliga och ljusa prickiga heminredningsidéer

Det är sommar och det är hög tid att tända ljuset och göra något lekfullt! Idag har jag samlat ihop några idéer för att pigga upp din inredning och vi ska göra det med prickar! Man kan säga att prickar inte är moderna eller för barnsliga, men det är inte sant. Prickar kan användas och tolkas på ett mycket modernt och iögonfallande sätt. Du kan till exempel sätta en elegant guldprickig accentvägg i ett av rummen – det är perfekt stilfullt. Prickar är bra för gardiner, lampor, votives, fat, sängkläder och accenter. Det finns naturligtvis ingen bättre mönsteridé för ett rum för en liten prinsessa eller ett feminint rum. Bli inspirerad!

18 roliga och ljusa prickiga heminredningsidéer 07 - Artega
18 roliga och ljusa prickiga heminredningsidéer 29 - Artega
18 roliga och ljusa prickiga heminredningsidéer 24 - Artega
18+ roliga och ljusa prickiga heminredningsidéer #PolkaDotHomeDecor .
Tapet Mönster Telefon Svart Vit 16 Idéer |  Mönster tapeter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*