Mycket elegant modern möbel för små badrum Happy av Novello

Mycket elegant modern möbel för små badrum Happy av Novello

Med sin Happy-kollektion visar det italienska företaget Novello på ett häpnadsväckande sätt att möbler för ett litet badrum kan vara väldigt vackra. Denna kollektion kombinerar sofistikeringen av keramiska handfat och kapaciteten hos traditionella badrumsmöbler. Tvättställsskåpen i asymmetriska och charmiga former kompletteras av sminkskivor av olika material som kristall, rostfritt stål och Corian. Det finns också många typer av väggskåp och kreativa hyllor i denna kollektion som passar perfekt till diskbänkarna. Speglarna erbjuds i olika utföranden och kan förses med LED-ljus längs ramen. Möblerna imponerar med sina ljusa och eleganta färglösningar. Det mest attraktiva är det lila badrummet. Den här färgen framhäver linjen hos de svängda möblerna och gör den ännu mer raffinerad. Vilket litet badrum som helst skulle kunna se bra ut med en möbel som denna. Besök Novellos webbplats för mer information.

Mycket eleganta moderna möbler för små badrum - Glad av .
Moderna badrumsmöbler för litet utrymme |  Badrumsmöbler .
Mycket eleganta moderna möbler för små badrum - Glad av .
Mycket eleganta moderna möbler för små badrum - Glad av .
Mycket eleganta moderna möbler för små badrum - Glad av .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*