Moderna Casa Di Luce skarpvita interiörer

Moderna Casa Di Luce skarpvita interiörer

Morrison Dilworth + Walls’ Casa di Luce ligger i Dallas, Texas. Det är ett litet, vitt hus både inne och ute och öppnar sig mot en inhägnad innergård genom stora glasdörrar som skjuts och staplas i väggarna och utanför tomten. Detta skapar en sömlös anslutning till både den lilla poolen och den lummiga grönskan direkt bakom insynsskyddsskärmarna. Exteriören på Casa di Luce består av stuckatur putsad med en spatel och ett regnskydd av romersk travertin. Fasaddesignen har skjutits upp för att bärga och beteckna en stor, pampig gammal ek som redan fanns på platsen. Interiören i Casa di Luce har betonggolv och vita väggar utan väggar separerade från golven. Den vita interiören är designad som ett galleri för att visa upp husägarens konstsamling.

Modern Casa Di Luce med skarp vit inredning - DigsDi
Modern Casa Di Luce med skarp vit inredning - DigsDi
Modern Casa Di Luce med skarp vit inredning - DigsDi
Modern Casa Di Luce med skarp vit inredning - DigsDi
modern husinteriör Arkiv - Sida 3 av 22 - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*