Mat och dryck inspirerad lampkollektion av Ingo Maurer

Ingo Maurer är en kreativ tysk designer som gör mycket ovanliga lampor som inte bara lämpar sig för kaféer, barer, restauranger och andra offentliga platser, utan även för matplatser och kök. Det italienska temat återspeglas i dessa två coola lampor: Campari läsklampa och läcker pastalampa. 10 Campari läskflaskor med glasisbitar på toppen och flasklocket som kan användas för att tända eller släcka ljuset. Campbells soppburk som lampa är ganska ovanlig och en sorts popkonst i belysning! Den tredje lampan är med fantastiska nudlar, samlingen är begränsad och varje bit är annorlunda än de andra, så skynda dig!

Mat och dryck inspirerad lampkollektion av Ingo Maurer - DigsDi
Mat och dryck inspirerad lampkollektion av Ingo Maurer - DigsDi
Mat och dryck inspirerad lampkollektion av Ingo Maurer - DigsDi
Ljusstruktur: Ingo Maurers nya geometriska LED-lampor är .
Golvlampa i rotting av Ingo Maurer, 1970-talet, Tyskland Till salu, exotisk .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*