Vintage Madrid lägenhet

Vintage Madrid lägenhet

Denna renoverade 1800-talslägenhet i Madrid designades av La Traviesa de Conde Duque. Lägenheterna är en charmig och magisk plats med vackra originaldetaljer och ett underbart slumpmässigt urval av antika / vintagepjäser. Låt oss ta en närmare titt på det.

Det första steget i att göra om denna lägenhet var att ta bort befintliga rumsavdelare och återställa de ursprungliga strukturella elementen som träbjälkar och massiva tegelväggar som lämnades exponerade och avtäckta. Lägenhetens vintagecharm visades i fräscha färger.

Vardagsrummet är ljust och ser väldigt mysigt ut med dessa originalelement och vackra vintagemöbler. Det finns en restaurerad öppen spis, nu mer för en cool look än för värme, du kan njuta av träbjälkar i taket och på väggarna, och det finns till och med ett vitrinskåp på en av väggarna som ser otroligt vintage ut. Håll utkik efter de coola stoppade stolarna, en soffa och ett snyggt soffbord bredvid.

Det stora sovrummet har också en öppen spis som inte fungerar vilket bidrar till rummets stil och utseende. En stor spishylla ovanför fungerar som en hylla för förvaring av böcker och visning av ett coolt konstverk. Det finns en stor säng och en stor korgstol som ger rummet komfort och värme.

Ett annat rum jag vill nämna är badrummet. Detta beror på en unik blandning av vitt stuckaturtak, gul botanisk tapet och vita tunnelbaneplattor. Det finns ett vintage fristående badkar, smaragdpall och korkpall – en sådan blandning av stilar ser otroligt bra ut tillsammans. Scrolla nu ner för att se dessa och andra delar av denna lägenhet!

Apartment Luxury Vintage Center, Madrid, Spanien - Booking.c
La Casita Vintage, Madrid – Uppdaterat 2020-pris
Modern lägenhet med vintageaccenter i Madrid 〛 ◾ Фото ◾Идеи .
Färgglad och vintage lägenhet i Madr
Vintage och modern design: lägenhet i 1800-talsbyggnad i .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*