Texturellt varmt minimalistiskt hus

Texturellt varmt minimalistiskt hus

Gör dig redo för ett varmt, strukturerat förhållningssätt till minimalism i detta vackra hem i Antwerpen designat av Nicolas Schuybroek. Det visar att minimalism inte bara handlar om svart och vitt, utan att det kan vara strukturerat, varmt och väldigt bekvämt.

Inredningen är gjord i en neutral färgpalett: svart, vit, kräm, beige och grått, fiskbensgolv, synliga takbjälkar som inte har en vintagesmak, bara ultramodernt. Stora fönster ger gott om dagsljus. Det jag älskar med dessa interiörer är mycket textur som gör dem intressanta och kompletterar dem perfekt: olika typer av klädsel och trä, marmor och sten.

Vardagsrummet har vita väggar och stengolv, synliga takbjälkar i taket, en öppen spis i marmor och ett sortiment av coola designmöbler, bland vilka jag skulle vilja lyfta fram ett lågt soffbord i trä – dess tjocka och grova utseende faller verkligen på detta. fridfull interiör.

Badrummet är mycket rymligt och svämmar över av ljus då det finns ett stort fönster och vit marmor överallt. Till och med badkaret är klätt i det, och handfaten är också gjorda av vit marmor. Köket är också helt klätt i vit marmor och en av väggarna är inglasad med ingång till altanen. Matsalen är separerad från köket med en halv vägg och det finns en matplats i trä med säckväv. En svartvit trappa förbinder berättelserna om denna byggnad från tidigt 1800-tal, som omarbetades av arkitekten.

Texturellt och varmt minimalistiskt hus i Antwerpen - DigsDi
Varm minimalistisk landskapsdesign.  |  Minimalistisk arkitektur.
Före och efter: Dark Wood Kitchen Gets Makeover med Major 70s .
Din guide till att designa ett varmt minimalistiskt hem av Wendy
Pin av Nick McCullough, APLD på GARDENS |  Arkitektur exteriör.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*