Lyxig badrumsdesign som ser ut som ett hemspa

Lyxig badrumsdesign som ser ut som ett hemspa

Detta lyxiga badrum är designat som ett hem-SPA. Vad är hemligheten med denna utsökta look? Först och främst är det färgschemat – klassiskt, svart och vitt med naturliga trätoner och gröna växter för att liva upp utseendet. Designen är minimalistisk: strikta linjer, skarpa hörn och inga onödiga detaljer. Naturliga delar ger badrummet en lyxig touch. Titta: gröna växter och blommande växter, vanliga stenar på en stor tallrik dekorerad med samma blommor, och i diskhon för att täcka kranhålet. Ljus i lyktor ger komfort och avkoppling. Lyktor låter inte ljusen slockna. Naturligt trä, tvål och badsalt ger rummet en lyxig touch. Lägg till ett smyckesställ och några lådor med roliga inskriptioner så skulle badrummet se charmigt ut.

Hur man skapar ett spa-liknande badrum |  En steg för steg Gui
Lyxig badrumsdesign som ser ut som ett hem-SPA - DigsDi
Se hur belysning ger dessa badrum deras spa-liknande Fe
Hur man skapar ett spa-liknande badrum - 21 spabadrumsidéer - Bob Vi
20 spaliknande badrum för att rengöra ditt sinne, kropp och själ |  Dröm .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*