Nkba Award Stora badrum

Nkba Award Stora badrum

NKBA står för National Kitchen & Bath Association. 2008 års NKBA Design Contest är endast öppen för NKBA-medlemmar. Det erkänner köks- och badrumsdesigners talang att planera säkra, funktionella och personliga utrymmen som innehåller fantasifulla designuttalanden och estetiskt tilltalande lösningar. I år fick NKBA rekordmånga bidrag? nästan 580 projekt. Även om vinnarna tillkännagavs under våren tycker jag att de är värda att nämnas.

 

Tävlingen är indelad i olika kategorier. Stort badrum Är en av dem.

 

Siri Enju arbetar i SIRI DESIGNS, Portland. Badrummet var en del av den totala ombyggnaden av huset. Bilden är tagen av Steve Taque.

 

 

 

Efter designen av badrummet erbjuder det nu visuellt tilltalande och flera lyxiga bekvämligheter. Helhetsintrycket är en varm, elegant look med organiska inslag som kontrasterar de horisontella linjerna.

 

Trägolvet i sovrummet/hallen smälter samman med kvartsitstensgolvet i badrummet. En avslöja av trä skapades runt rummet för att sänka det välvda taket. En halv vägg av glimmerremsor hjälper till att skilja fåfänga från badkaret. Kvartsitblocket som växer upp ur marken och insynsskyddet bildar ett säte för torkning. Nya fönster släpper in dagsljus och sminkspeglarna är skräddarsydda för att matcha. Det stora dusch-/ångbadet har en regndusch och är insvept i sandstensskivor. Ett litet fönster matchar kakelformen. Det mest ovanliga särdraget är ett vattenfall som rinner nerför sandstenens kakelvägg till en bädd av småsten.

 

Donna LA Riddell från ARTISTRY DESIGN GROUP LTD, Victoria. Foto från F8 Photographic.

 

 

NKBA Kitchen & Bath Design + Industry Awards öppnar för bidrag.
NKBA 2016 Chicago Midwest Chapter Design Awards: Tredje plats .
NKBA 2008 Award – Stora badrum | DigsDigs på We Heart
Oktober är NKBA Kitchen and Bath Month - Drury Desi
2015-II NKBA Northern California Award-vinnare för 3:e plats, Large .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*