Modern Duplex Park Views

Modern Duplex Park Views

I vissa fall har läget och den närmaste omgivningen av en bostad stor inverkan på inredningen och atmosfären. Ett hus eller lägenhet med utsikt över en stor park kan påverkas av detta och ha en inredning som använder naturliga material och fräscha färger. Denna påverkan kan även återspeglas i inredningen på andra sätt. Ett levande exempel är denna duplex i Montreal, Kanada. Det renoverades nyligen av MXMA Architecture & Design.

Etagevåningen har utsikt över Lafontaine Park och arkitekterna bestämde sig för att använda denna detalj i sin design. Hennes studio är specialiserad på att skapa oförglömlig design och upptäcka nya idéer som kan ge sina kunder originella upplevelser. Du avslutade det här projektet 2016, med inspiration från det frodiga lövverket i parken.

För att återspegla naturens inflytande på lägenhetens inre använde arkitekterna mycket trä. Det blev en del av designen i form av väggar, golv, skulpturala tak och möbler. Allt trä ger rummen ett riktigt inbjudande och behagligt utseende tack vare sin naturliga värme.

Träelementen kompletteras med kontrasterande funktioner. En modern köksö i svart spelar en central roll i designen. Det finns tre eleganta taklampor ovanför, som kompletteras av ett mörkt matbord och matchande stolar.

Sällskapsdelen på nedre plan har även inbyggda hyllor som blandar naturträ med svarta detaljer. En inbyggd öppen spis ger rummet en extra bekväm atmosfär. Färgpaletten här är baserad på ljusa nyanser och inredningen är genomgående väldigt öppen och fräsch. Trots färgbytet ser hela etagevåningen väldigt homogen ut tack vare träet som definierar alla rum.

Modern duplex inspirerad av utsikt över parken - DigsDi
En Park Avenue duplex med utsikt åt alla håll - New York.
Modern duplex inspirerad av utsikt över parken - DigsDi
Exklusiv Duplex Penthouse på Manhatt
Magical Echo Park Duplex med Million Dollar Views |  Inbyggd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*