Loft Design varma nyanser

Loft Design varma nyanser

Detta loft från Huniford Design Studio är en unik plats, jag lovar att du inte kommer att kunna ta ögonen från bilderna! En väderbiten träglädje med den vackraste konstgalleriväggen i vardagsrummet, med en sexig trappa, ett ännu sexigare badkar och en söt takterrass… Jag dör seriöst över den här vinden! Redo att se alla rum? Låt oss göra det!

Vardagsrummet är inrett så att ju längre du tittar på det, desto längre ser du. Det finns en väderbiten trävägg och sofistikerade möbler gjorda av mörkblå och blå sammet som kontrasterar trä och läder vackert. Ett soffbord med rå kant och en stor läderkudde ser chic ut och ger textur till inredningen. Belysningsarmaturerna och ett hästkonstverk gör utrymmet mer personligt och unikt.

Entrén visar en häftig trappa med väderbitna trätrappor och en mörk metallbotten. En grov träbänk och hjorthornsljusstake med en matta av konstgjord djurhud ser väldigt mysig och chic ut.

Köket, som är anslutet till vardagsrummet, har vittrade träskåp, öppna svarta metallhyllor och coola facetterade lampor ovanför. Grova träpallar ger köket en varm touch och ekade med soffbordet bakom.

Badrummet är inrett med varmt trä, kakel och sten. Vittrade träpaneler och möbler gör utrymmet varmt och inbjudande, och ett träbadkar är en väldigt trendig idé. Handfat i grov sten och metallbeslag ger textur till badrummet.

Kolla in andra chica rum på det här loftet och bli förvånad!

Underbart loft med vackra texturer och i varma nyanser - DigsDi
Loft vardagsrum med varma färger förstärkt av konst och naturliga.
Pin de Jesus Maravillas sv Homes - ovanlig och unik design.
Nåla på chez m
industriloft Arkiv - Sida 3 av 3 - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*